Selecteer een pagina

VormINGEn

VormINGEn – VerwonderINGEn

Op een interactieve manier met een groep aan de slag gaan… Iets op maat uitwerken voor jullie klas, organisatie, leefgroep, team… Ik vind het heerlijk om te doen!
Communicatie tussen mensen boeit mij enorm. Of het nu gaat om een vorming geven, een gespreksgroep begeleiden, een team coachen of een getuigenis brengen over persoonlijke ervaringen, het is iedere keer opnieuw een leuke uitdaging die ik heel enthousiast aanneem… want elke groep is anders!

Iets voor jouw groep?

Heb je interesse in:

Mail me gerust jouw vraag door. Dan hoor ik wat jij verwacht en bekijken we samen de inhoud, de plaats en het tijdstip van de activiteit…

Hoe ik dit zie – mijn motivatie

Ik vind het belangrijk om, in alle bescheidenheid, mijn steentje bij te dragen aan een samenleving met (meer) begrip, verbondenheid, inclusie en gepaste zorg voor iedereen.
Het begeleiden van groepen en het spreken voor groepen geeft mij veel voldoening en energie…
Ik leer de deelnemers van een groep niet kennen door naar hen te kijken…. Ik maak heel intensief gebruik van mijn gehoor, mijn denken, de kracht van dialoog en het aanvoelen van sfeer tijdens het communiceren met kinderen, jongeren en volwassenen.
Ik nodig elk groepslid uit om aanwezig te zijn en mee te doen op zijn of haar unieke manier…
Alle vormingen die ik begeleid, werk ik uit vanuit wat ik leerde over het oplossingsgericht denkkader.

Mijn ervaringen als educatief medewerkster

  • Ik ben maatschappelijk assistente en ik heb elf jaar gewerkt als educatief medewerkster.
  • Ik werkte vormingspakketten uit en ik begeleidde gespreksgroepen.
  • Ik gaf workshops en was verantwoordelijk voor verschillende projecten.
  • Ook nadat er in 2015 door een interne reorganisatie een einde gekomen is aan onze tewerkstelling, blijft het werken met groepen iets dat ik ontzettend graag doe! Ik ben dan ook met veel enthousiasme blijven ingaan op vragen die op mijn pad kwamen. Ook volg ik inspirerende opleidingen en workshops.
  • Ik leerde veel mensen kennen… diversiteit… Iedereeen gaat op zijn eigen manier om met wat hij of zij meemaakt. We hebben allemaal onze eigen dromen, worstelingen, trucjes en oplossingen… Verrijkend!

Vergoeding

Op dit ogenblik heb ik geen betaald werk en heb ik geen statuut als zelfstandige.

Hoe kan je dan je waardering uitdrukken voor deze verwonderINGEn?

Zelf denk ik aan:

  • Een vrijwilligersvergoeding
  • Een vergoeding in lets-punten
  • Het mee bekend maken van mijn blog
  • En dit is mijn droomscenario, voor een groter engagement: een verloning voor enkele uren per week als procesbegeleider (groeps- of individueel begeleider)
  • … ?

Op de hoogte blijven

Ik heb ook nog veel andere ideeën, dromen en plannen… Wil je graag dat ik jou op de hoogte houd van nieuwe vormingen en activiteiten waarvoor je beroep op me kan doen? Laat het mij dan zeker weten…Reactie achterlaten na een activiteit

Kwam ik bij jou in de groep vertellen, een activiteit begeleiden of een vorming geven? Wat vond je tof, leerrijk of bijzonder? Je kan me hier een reactie achterlaten.
Je kan natuurlijk ook reageren op de blogberichten die ik tot nu toe publiceerde….

Dank je wel aan ieder die mijn aanbod en mijn blog mee bekend helpt maken.

 

Pin It on Pinterest

Share This