Selecteer een pagina

Ik vind het heel sterk hoe iedereen zijn eigen manier heeft om met een handicap, verlies of tegenslagen om te gaan… hoe we allemaal vanuit ons uniek verhaal tot oplossingen komen. De beperking (van jezelf of je partner, vriend, kind, ouder….) kan je niet veranderen. Wat we wel kunnen, is samen ontdekken hoe we ermee kunnen omgaan zodat we ons sterker, beter, hoopvoller of blijer voelen. Hoe? Wat betekent dit voor jou? Ik nodig je graag uit om hier even bij stil te staan, ervaringen en ideeën uit te wisselen, elkaar te inspireren…

Op vraag van organisaties, scholen en verenigingen begeleid ik info- en uitwisselingsdagen over de beleving en de verwerking van verlies of een beperking. Naar aanleiding van een uitwisselingsdag die ik in 2017 begeleidde voor VeBeS, schreef ik een blogbericht waarin je hierover nog meer kan lezen…

Op 1 december 2018 begeleid ik opnieuw op vraag van veBeS deze info- en uitwisselingsdag, deze keer in Kortrijk. Voor alle praktische informatie kan je mij een mailtje sturen of de volledige uitnodiging hier lezen.

Je bent van harte welkom!

Wil je meer lezen over mijn vormingsaanbod of een reactie achterlaten? Dat kan ook op de webpagina VormINGEn.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This