Selecteer een pagina

Iets leuks om te vertellen! Iets moois in de maand van de aprilse grillen. Iets belangrijks in mijn leven…
Een blogberichtje over een mijlpaal, een bijzondere weg, een toevoeging aan mijn diploma maatschappelijk werk, een stapje vooruit…

Opleiding: verrassingen, verrijkingen!

Ik ben er op 30 september vorig jaar met heel veel zin en interesse aan begonnen en het is gelukt: ik ben geslaagd voor de kortdurende opleiding Oplossingsgericht Werken binnen begeleiding en opvoedkunde aan het Korzybski Instutuut.

Certificaat behaald!

Vorige week vond ik een grote envelop in de brievenbus, eentje om te koesteren, om op een mooie plek te bewaren: mijn internationaal Certificaat van Practitioner in het ‘Oplossingsgericht werken in pedagogiek, begeleiding en coaching’.

Ik ben er heel blij mee! Mijn certificaat symboliseert voor mij de interessante, heel gevarieerde weg die ik de voorbije maanden afgelegd heb samen met velen:

  • alle lesgevers met hun rijke ervaring,
  • de medecursisten,
  • de mensen thuis die me op vele manieren gesteund en aangemoedigd hebben,
  • mijn pvb-assistenten,
  • en alle personen van wie ik de kans en het vertrouwen kreeg om te oefenen in het voeren van oplossingsgerichte begeleidingsgesprekken, teamcoaching en het begeleiden van een groep als deze

Ik heb het geprobeerd, er heel erg van genoten, erg veel geleerd,
ik ben geslaagd!!
Hoeraaa!

Pin It on Pinterest

Share This