Selecteer een pagina

Vanavond start op één de nieuwe fictiereeks van de VRT met audiodescriptie: Zie mij graag. Ik kreeg, samen met enkele andere blinde en slechtziende mensen, al een voorproefje. Hoe dat komt?

Eventjes terug – toen er nog sneeuw lag in Brussel 🙂 – gaven we tips aan de audiodescriptieploeg van de VRT na het beluisteren van de eerste afleveringen. Het wordt weer iets helemaal anders dan de vorige reeksen met audiodescriptie. Ik ben al benieuwd naar de volgende afleveringen.

Zie mij graag…

Zie mij graag start vanaf 21 februari elke dinsdag om 21.20 uur.

Als je de taalinstellingen hebt ingesteld kan je kijken met audiodescriptie op Eén. Op het Ketnet kanaal hoor je de audiodescriptie automatisch en hoef je hiervoor niets te doen.

Ik kijk er naar uit om deze reeks te volgen!!

Veel kijk- en luisterplezier!

 

Pin It on Pinterest

Share This